Brunssum Radio Internetradio is 24 uur per dag en 7 dagen in de week online voor u.  in het weekend zijn er regelmatig live programma’s waarin u een verzoekplaat kunt aanvragen. Buiten deze programma’s wordt er 24 uur per dag non-stop muziek gedraait. Meer informatie over onze programmering kunt u hier vinden.

De stream waarmee wordt uitgezonden draait op 192kbps, 44,100 kHz wat zorgt voor een mooie kwaliteit. Om mee te kunnen luisteren heeft u een player nodig, als u al beschikt over één of meerdere players kunt u direct mee luisteren door één van de links aan te klikken in het Luister menu. Hierna zal de muziek meteen beginnen met afspelen. Via onderstaande links kunt u Brunssum Radio online beluisteren, dit zijn website’s die onze stream gelinkt hebben, u kunt dan op de betreffende afbeelding of link klikken.  Om een van deze players te downloaden klikt u op één van de onderstaande logo’s om naar de site van de betreffende player te gaan.

Tip voor WinAmp luisteraars! Zet u WinAmp player op repeat om ervoor te zorgen dat de muziek zich automatisch weer hersteld als er de verbinding tussen uw computer en onze server wegvalt. Als u nog vragen of problemen hebt met betrekking tot de streams kunt u altijd contact met ons opnemen